Capture One Pro 10

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen via iDEAL of Creditcard.
Direct advies via Chat of 070 8200 363
€337,60 Incl. btw
Kenmerk 1: Door gebruik van 400 camera profielen, uw foto direct op kleur vanuit camera naar monitor
Kenmerk 2: Kleurtoon en helderheid voor de schaduwen, middentonen en hooglichten afzonderlijk aanpassen.
Kenmerk 3: Minimale ruis en creative vrijheid in uw zwart-wit conversie proces
Kenmerk 4: Definieer de exacte kleurtonen die u wilt aanpassen en ervaar de volledige controle
Kenmerk 5: Nauwkeurige skin tone editing
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Wat is Capture One Pro?


Capture One neemt nog steeds het  voortouw in het RAW-bestand beeldbewerking. 

Deskundig in het creëren van aangepaste kleurprofielen voor meer dan 400 camera's, gecombineerd met een niet aflatende toewijding aan de creatieve vrijheid. heeft erkenning gebracht voor de Capture One workflow, de uitzonderlijke kleur behandeling en preciese bewerkingsgereedschappen. 

Capture One Pro heeft tot doel om uw creatieve visie te ondersteunen door middel van een soepele, efficiënte workflow; waardoor het de keuze van de professional in de beeldbewerkings-software is.

Volledige controle


Elk hulpmiddel in Capture One is ontworpen om u volledige controle over alle aspecten van het bewerkingsproces te begeven - behoud, herstellen en optimaliseren van alle informatie uit uw RAW-bestanden. Het volledige scala van instrumenten bieden uitgebreide mogelijkheden om altijd perfecte resultaten te bereiken.

Het voordeel van RAW


Het vastleggen van RAW-bestanden creëert een brede schaal van mogelijkheden voor het afstellen van uw beelden, omdat RAW-bestanden het volledige scala van de vastgelegde gegevens door uw camera in zich heeft. Capture One is erop gericht om het meeste uit elke RAW-bestand te halen. Alle ondersteunde camera modellen en lenzen hebben aangepaste en op maat gemaakte profielen om de beste kleuren en details beschikbaar te maken. Capture One biedt een solide oplossing voor het bewerken van elke ondersteund RAW-bestand.

Capture


Capture One's toonaangevende Capture is snel, flexibel en betrouwbaar. Voor die fotografie sessies waar snelheid en nauwkeurigheid belangrijk is. Foto's rechtstreeks op uw computer weergeven voor een bijna instant kijkervaring - met of zonder onmiddellijke aanpassingen. Live View inschakelen voor het gemakkelijker samenstellen bij het fotograferen van bijvoorbeeld stilleven fotografie.

Workflow en prestaties


Van aanpasbare hulpmiddelen, toetsenbord snelkoppelingen naar grafische versnelling en instant capture - Capture One is gebouwd om uw werklast te minimaliseren en uw efficiëntie te maximaliseren. Ontwerp uw eigen werkruimte en bepaal uw eigen manier van werken in Capture One.