Meer kracht voor uw visie met Calibrite en Elinchrom

Bij aankoop van een ColorChecker-apparaat, krijgt u nu voor een beperkte tijd een Elinchrom Powerbank 20.000 mAh 18W t.w.v. €65 helemaal gratis*. 

Calibrite biedt u een gratis Elinchrom powerbank, de perfecte reservestroombron voor uw apparaten, zoals camera's, lampen, smartphones en meer. Hiermee kunt u de off-camera-flitser van de Elinchrom ONE opladen of extra flitsers toevoegen met een actieve lading. De powerbank is ook uitgerust met een digitaal display en USB-C- en USB-A-poorten zodat aan de meest uiteenlopende behoeften aan stroom wordt voldaan.  

Het maakt niet uit of u meer voeding nodig hebt voor uw camera of de accessoires, met deze robuuste oplossing in uw fototas, bent u zeker dat u onbeperkt opnamen kunt blijven maken. 

Maar haast u, deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Ontdek hier meer 

Er worden verzend- en administratiekosten aangerekend. Raadpleeg de algemene voorwaarden van Calibrite voor meer informatie

Calibrite ColorChecker Studio
ColorChecker Studio combineert hardware en software van wereldklasse om kleurresultaten op expertniveau te leveren voor professionele fotografen en filmmakers.
€605,00
Calibrite ColorChecker Display
Het kalibreren van uw schermen is een van de belangrijkste stappen om ervoor te zorgen dat de kleuren van uw dierbaarste beelden kleurconsistent zijn op uw verschillende schermen en printers. Hierdoor kunt u uw werk met vertrouwen bewerken en delen. Boven
€181,50
€181,50
Calibrite ColorChecker Display Plus
ColorChecker Display Plus bevat alle fantastische functies die u kunt vinden in ColorChecker Display Pro voor het profileren van monitors, projectors en mobiele apparaten.
€302,50
Calibrite ColorChecker Display Pro met gratis ColorChecker Classic Mini
De pagina voor de ColorChecker Display Pro moet worden bijgewerkt om aan te geven dat de CC Mini inbegrepen is. Afbeeldingen worden bijgewerkt om de mini en een aanvullend opsommingsteken bovenaan op de pagina weer te geven.
€266,40