Kleur Kalibratie

Kleurkalibratie is essentieel bij het bewerken van foto's en afbeeldingen. Of u nu van plan bent uw werk online of in gedrukte vorm te delen, het hebben van een kleurennauwkeurige monitor is belangrijk voor het leveren van uw beste werk. 
 
U kunt dit op twee manieren doen. U kunt dit doen door gebruik van software om uw scherm te controleren en aan te passen zodat deze kleurnauwkeurig is. Een andere methode is om een extern kleurkalibratieapparaat te gebruiken. Het is een handig stuk hardware dat tegen het beeldscherm rust en naast een ondersteunend stuk software draait. Vervolgens wordt u geadviseerd hoe u de kleur van uw monitor kunt kalibreren. 
 
Bij Eizowinkel bieden we een reeks toonaangevende kleurkalibrators en kalibratiesoftware van toonaangevende merken voor kleurbeheer, zoals X-Rite en Pantone. Bekijk vandaag nog onze collectie kleurkalibrators.

PANTONE CAPSURE met Bluetooth
Zoek altijd en overal Pantone kleuren direct een vergelijkbare Pantone kleur.
€872,00
€841,00
X-Rite i1Studio
Foto's nemen, deze scannen, bewerken en afdrukken. Het eindresultaat: afdrukken die overeenkomen met uw foto's op al uw apparaten.
€499,00
Eizo EX4
▪ helderheid en kleurtemperatuur meting
▪ snelle ColorEdge monitor kalibratie
▪ kleurruimte meting
€139,00
€134,50
X-Rite ColorChecker® White Balance Card
Het ColorChecker-witbalansdoel is spectraal neutraal om een ​​nauwkeurige witreproductie te leveren voor zowel foto- als videoworkflows. Gebruik het om een ​​aangepaste witbalans in de camera uit te voeren om een ​​nauwkeurig, uniform, neutraal wit te gar
€54,45
Pagina 2 van 2