X-Rite ColorMunki Display

De grootste voorraad van Nederland
Indien op voorraad, morgen al in huis.
Gemakkelijk betalen via iDEAL of Creditcard.
Direct advies via Chat of 070 8200 363
€160,00 €149,00 Incl. btw
Levertijd: Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Toepassing: Kalibratie van alle monitoren BEHALVE EIZO-MONITOREN
Kalibratie: Ja
Meting: Kleur meting
Type meter: Spectrofotometer
Inhoud verpakking: Niet opgegeven ColorMunki profiling software for displays and projectors, and Quick Start Guide. Free ColorTRUE mobile app download from iTunes® App Store and Google® Play.
Garantie: 1 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

De X-Rite ColorMunki Display biedt u uitgebreide schermkalibratie waarmee u handig en snel de juiste kleuren heeft op uw beeldscherm.

 

Algemeen

De ColorMunki Display is voorzien van een aantal nieuwe functies en is daarnaast ongelofelijk makkelijk in gebruik door de intuïtieve wizard-gebaseerde interface. U kunt kiezen uit ‘easy’ of ‘advanced’, met een simpele klik op de muis voor de gewenste preset en kleurinstelling, zodat u zich meer kunt bezig houden met belangrijke zaken, zoals foto’s maken, ontwerpen of printen.

De ColorMunki Display heeft een zeer moderne vormgeving en kan monitoren en projectoren kalibereren.

De ColorMunki Display biedt nieuwe functies en mogelijkheden voor handige en correcte monitorkalibratie.

 

Details

  • Automatische Display Control (ADC) – Corrigeer in de hardware van de monitor, voor een sneller kalibratieproces waarbij handmatige aanpassingen niet nodig zijn
  • Verbeterde Filter & Optisch Systeem – Voor perfecte kleurnauwkeurigheid
  • Wizard-gebaseerde Interface – voor snelle en eenvoudige kalibratie d.m.v. een simpele klik op de muis voor goede resultaten en uiterst comfortabel gebruiksgemak
  • Ambient Light Smart Control – Optimaliseert uw profiel gebaseerd op het omgevingslicht
  • Meerdere monitoren profileren
  • Flare Correct™ – Meet en past uw display profiel aan bij verminderde contrastratio’s als gevolg van glans en schittering op uw scherm, zodat u een optimaal resultaat heeft.
  • Support – Nieuwe filter- en optische sensor technologie voor uitstekende kalibratie-resultaten, ook voor de nieuwste beeldscherm technologieën zoals LED & Wide Gamut monitoren
  • Eenvoudige upgrades – Door toepassing van spectrale technologie is het mogelijk om de ColorMunki ‘in the field’ te upgraden voor toekomstige nieuwe beeldscherm technologieën.
  • Geruststellende gedachte – 2jaar garantie